torsdag 27 augusti 2009

20% på Nümph hela helgen!

Lagom till helgen har vi ett härligt specialerbjudande & ger dig 20% rabatt på alla höstens plagg från Nümph både i butiken & på webben såklart!


Mac Kappa 1200 kr, 960 kr.

Flame klänning 900 kr, 720 kr.

Marshmallow Tunika 800 kr, 640 kr.

Rabatten dras automatiskt i kassan.

fredag 21 augusti 2009

Förbeställ Molly från Dagmar.



Molly, leggings med detaljer i skinnimmitation, har tagit slut i butiken för den här gången. Om du är snabb kan du nu förbeställa ett par till nästa leverans som kommer att ske i slutet av september.

torsdag 20 augusti 2009

Skinn & siden.


Vision skinnjacka från Selected. Enkel bikermodell i världens mjukaste, skönaste skinn kommer snart upp på webshoppen. 2000 kr kostar den, ett riktigt kap med andra ord.



Fina blusen Lola i tunnt siden med leopardprint kommer från lund+berg och kostar 1500 kr.


Nu är äntligen eftersökta skinnjackan Rex från Object här.
Och sist av mina nyaste vänner här i butiken är den vackra sidenklänningen Otta som kommer att bli min nästa favorit.
Alla dessa plagg och en del annat kommer så klart snart att finnas uppe på webshoppen också:)

onsdag 19 augusti 2009

Mera Köpenhamn.



Tja, det här får sammanfatta Copenhagen Fashion Week SS2010 för min del...

måndag 10 augusti 2009

Copenhagen Fashionweek!

Har precis kommit tillbaka från 4 varma & hektiska men härligt inspirerande dagar i Köpenhamn. Med tanke på den rådande konjunkturen så är det inte riktigt aktuellt att plocka in några nya märken inför våren 2010 men det är alltid bra och roligt att få en överblick över hur det kommer att se ut.

Ett av mina favoritmärken är som bekant Mads Norgaard som hade en helt fantastisk visning. Inte överstylad som så ofta utan ganska rakt upp & ner med modeller med världens längsta ben. Som jag har sagt tidigare så trots en ganska tråkig höst så är han absolut tillbaka.



Så här skulle jag inte ha nåt emot att möta våren 2010. Byxan är smalrandig i samma färger som kavajen, blått, rött & vitt. Benen skulle jag inte heller ha nåt emot...
eller så här.
Mads Norgaard själv verkade också helt nöjd med visningen.

tisdag 4 augusti 2009

News, news & even more news!

Jag älskar den här tiden på året då det kommer nya, fina grejer varje dag. Man känner sig lite som ett barn på julafton när man packar upp låda efter låda med efterlängtade plagg. Tur i oturen kan man väl säga med vädret som gör att man knappt ens pallar att prova dom nya godbitarna...

I dag har vi fått in den underbara solgula storkoftan Agata från Dagmar, en lång, dubbelknäppt kavaj, 2 svarta koftor och en knallblå oversize-tröja med knappar i ryggen från minimum.




En fin bild på Agata från Dagmar & en mindre fin bild bakifrån på fina tröjan Fatima från minimum. Agata finns redan nu i webshoppen och Fatima och de andra från minimum kommer snart...

måndag 3 augusti 2009

Snyggingar från Sneaky Fox.


Leopard 250 kr & Sephora 250 kr.

Morena 250 kr. & Naja 250 kr.
Ett litet urval av de senaste på strumpbyxfronten från Sneaky Fox. Dessa fyra plus två till fina kom i dag och den här hösten kommer det att fullkomligt svämma över av nya spännande varianter av den gamla hederliga svarta strumpbyxan. Min favorit hittills är Morena som ser ut som en stay-up men är en strumpbyxa, hur snyggt & bra som helst!

WARDROBE´s Fan Box

WARDROBE STOCKHOLM on Facebook

Wardrobe

  • Opening Hours
  • Mon-Fri 11.30-18.30
  • Saturday 11.30-16.00
  • Sunday Closed
  • 24-7 on the web...
  • Hökens gata 7
  • 116 46 Stockholm
  • Sverige
  • T Slussen
Mitt foto
Hökens gata 7, Stockholm, Sweden
Opening Hours Mon-Fri 11.30-18.30 Saturday 11.30-16.00 Sunday Closed 24-7 on the web...