torsdag 29 oktober 2009

Nytt från Dagmar!

Nu finns Dagmars fina höst 2:a både i butiken & i webshoppen. Den är stickad och typisk Dagmar men både färgerna och prisbilden är aningen nedtonade.
Jag hade svårt att välja, för även om jag har en förkärlek för koftor så finns det gränser för hur många man kan ha, till slut föll mitt val dock på Carin eftersom jag inte har så många långkoftor sen tidigare i garderoben.

Carin 2200 kr.

Tilly 1700 kr.


Bodil 2000 kr.

tisdag 27 oktober 2009

Nytt från Nümph!

Fina partyklänningen Gaya kostar endast 800 kr.

Nanette är också fin & funkar riktigt bra till vinterns alla fester, 800 kr.


Charline är någonstans mellan en tunika, oversizelinne & klänning bara att välja vad som passar en bäst. Endast 400 kr kostar den och den finns även i en härlig röd färg.

Gårdagens

Det är konstigt hur det ibland är en speciell grej som säljer extra bra vissa dagar. I går sålde vi i butik hur många som helst av den fantastiskt fina strumpbyxan Liberty från danska Sneaky Fox. I butik har vi för tillfället över 50 olika strumpbyxor att välja mellan, på webben ligger vi lite efter men runt 40 finns det nog där i alla fall:)



måndag 26 oktober 2009

Höstkänsla!

Fina Nikki klänning tillsammans med en grov stickad kofta & tjocka strumpbyxor har jag längtat efter att få bära hela hösten. Nu är klänningen äntligen här så någon dag i veckan blir det den kombon.

Antingen tillsammans med fina Savona från Thelin eller underbara Caro från Mads Norgaard. Jag trivs inte så bra i stickade strumpbyxor utan istället kör jag knästrumpor utanpå vanliga strumpbyxor och min mammas gamla 70-tals mockastövlar som jag försöker kräma ur ännu en säsong. Förmodligen färgen clay tillsammans med någon av dessa knästrumpor.



Kanske jag bjuder på en dagens snart....

söndag 25 oktober 2009

Nytt från mina uk!

Veckan som kommer bjuder bland annat på en del fina nyheter från mina uk.


Dessa fem kommer att komma in snart, förhoppningsvis redan i morgon, så håll utkik i webshoppen. Prislappen kommer att ligga på mellan 700 - 1000 kr.

Populärast på webben!


Den fantastiska T-shirten från A.O är det absolut populäraste plagget på webshoppen just nu. Nästan varenda order innehåller minst en t-shirt. Helt förståeligt och väldigt roligt tycker jag. För mig har dom redan hunnit bli favoriter och jag vet inte hur jag har klarat mig utan dom tidigare. Passa på att testa världens bästa bas som dessutom är ekologisk nu när vi har ta 3 betala för 2!

Mera smycken i webshoppen.

Nu har det kommit upp lite mer härliga smycken i webshoppen. Bland annat det här superfina armbandet från svenska Cooee.

fredag 23 oktober 2009

Ta 3 betala för 2!!!


Världens bästa & mest generösa höstkampanj drar igång idag hos oss.
I stället för att försöka pracka på er gamla överblivna och svårsålda plagg med en s.k "Mid Season Sale" erbjuder vi aktuella, tom nyinkommna, fina överdelar för upp till 33% rabatt. Enda haken är att du måste köpa 3 stycken så bjuder vi på den billigaste. Ja, det gäller koftor, tishor, blusar, linnen, tröjor mm. Allt du bär på överkroppen förutom jackor & ytterplagg helt enkelt.
Läge att inhandla den där efterlängtade Dagmar-koftan och testa A.O's helt underbara bas eller varför inte gå ihop med en kompis om du inte hittar 3 grejer som lockar.
Ett helt fantastiskt bra erbjudande är det & om du inte kan komma förbi butiken på Hökens gata 7 så hittar du kampanjen här.

torsdag 22 oktober 2009

Problem i webshoppen!?!

Det har varit problem med betalningen i webshoppen under dagen för en del kunder. Vi letar felet men än så länge har vi inte hittat något fel....
Om du har problem så går det bra att maila till oss; info@wardrobestockholm.se
eller ringa till butiken; 08-437 52 358

Have fun shopping!

måndag 19 oktober 2009

Fina klockor från Fé Sweden!

Nu har vi äntligen fått påfyllning av de omåttligt populära klockorna från Fé Sweden. Fem stycken olika modeller har vi för tillfället i lager och du hittar dom här.



På översta raden har vi Laura 650 kr & Moa 600 kr,
Nedanför ser ni Klara 400 kr & Annie 650 kr.

fredag 16 oktober 2009

A O underkläder.

Från och med i dag säljer vi nya svenska basmärket A.O´s härliga trosor & linnen. Kollektionen består av svarta och vita basplagg i humanekologiska material till riktigt bra priser.


Trosa 100 kr, linne 150 kr. Finns även i svart.

"Hållbart mode –
Idén bygger på ett återskapande och modifiering av s.k orginalplagg; funktionella grundplagg inspirerade av arbetar-, militär- och underkläder. Plagg med ursprung i den klassiska och tidlösa basgarderoben.
Bakom konceptet står Rodrigo Gutierrez Benavente – Creative Director, Ana Hernandez – Produktutveckling/Design, Acne Art Department/Moses Voigt – Art Direction/Design."


Bild & citerad text är tagen från A.O's hemsida.

måndag 12 oktober 2009

Stickade favoriter i höstkylan.

I dag är det riktigt kallt och det krävs inte bara en utan två stickade koftor/tröjor samt stängd dörr för att jag ska vara nöjd:)
Tänkte visa några av mina egna favoriter här;

Li från Dagmar är alltid en favorit, man skulle nästan vilja ha en i varje färg....
2300 kr kostar den & finns även i en blå variant.

Rosanda är mjuk, tunn och skön att ha under en större kofta, endast 500 kr kostar den:)

Fina randiga Kashia i en härlig angoramix känns alltid snygg och välklädd, den har jag idag...
Mads Nørgaard kommer den ifrån och kostar 1500 kr.


En annan favorit från Mads är denna underbara koftan i offwhite. Varje säsong letar jag efter en kofta i den här färgen och det är inte det lättaste att hitta ska ni veta. 100% ren ull är det i den här och så har den stora fina skinnklädda knappar, hur fin som helst. Caro hittar du här!

& kom ihåg att det fortfarande är några dagar kvar med 20%!!!

söndag 11 oktober 2009

20% rabatt!

Tur att man har vänner! Jag blev just uppmärksammad på att det inte står något om vår fantastiska rabatt på bloggen. Det kanske beror på att jag trots många försök inte riktigt får in det här med bloggandet, jag är mer av en fb- & twittertjej helt enkelt. Men skam den som ger sig, jag fortsätter att försöka förbättra mitt bloggande...
Vi har alltså 20% rabatt på det mesta både i butik & på webben. På webben krävs dock koden New Beginnings, den fyller man i i kassan där det står; ange ev rabattkod, sen dras rabatten automatiskt på alla produkter den gäller för.

I butiken är det bara att handla på som vanligt så drar vi rabatten i kassan:)
Rabatten gäller hur många gånger som helst tom den 15 oktober så än finns det tid att hinna med att fynda fina nya höstplagg.
Kanske dags att köpa ny höst- & Vinterkappa? Dessa 3 är riktigt fina & prisvärda!

Täckkappa 700 kr, nu 560 kr, Etta från minimum 1900 kr, nu 1520 kr, Unnie 1000 kr, nu 800 kr.

(Rabatten gäller inte Sneaky Fox, Sandqvist, ENGSTROMDESIGN & Cooee.)

Låt färgerna flöda i höstmörkret...

Örhängen från danska fafafa som inte längre finns, 200 kr paret.
Waterlily ringar från Cooee 150 - 250 kr.
PinPong Necklace feån Cooee 1200 - 1500 kr.

Armband i acrylplast från Cooee 300 kr.


Det var länge sedan vi hade alla våra smycken i webshoppen men snart kommer alla dessa fina att finnas.

tisdag 6 oktober 2009

With a little help from some friends...


Med hjälp från riktigt fina vänner, bra utrustning, tålamod och vanligt hederligt flyt har vi lyckats få till det fantastiskt bra tycker jag. Vad tycker ni om vår fina nya webshop?

WARDROBE´s Fan Box

WARDROBE STOCKHOLM on Facebook

Wardrobe

  • Opening Hours
  • Mon-Fri 11.30-18.30
  • Saturday 11.30-16.00
  • Sunday Closed
  • 24-7 on the web...
  • Hökens gata 7
  • 116 46 Stockholm
  • Sverige
  • T Slussen
Mitt foto
Hökens gata 7, Stockholm, Sweden
Opening Hours Mon-Fri 11.30-18.30 Saturday 11.30-16.00 Sunday Closed 24-7 on the web...